FRI FRAKT PÅ ALLE ORDRES OVER 10.000!

Forside /  Pizza potato skins på grillen

Pizza potato skins på grillen

Hvis pizza er en favoritt hjemme hos deg, så vil du nok like denne «twisten» på klassikern. Pizza poteto skins!

4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 70 minutter

Anbefalt pellets: Eik

Ingredienser

  • 8 store «bakepoteter»
  • Olivenolje
  • Grovt havsalt
  • Pizzasaus
  • 2-3 dl parmesan (raspet)
  • 4-5 dl mozarella (raspet)

Slik lager du «pizza potatoe skins» på grillen din

Grill under lokk på indirekte varme (ca. 200 grader)

På Traeger: Sett Controlleren til ca. 190 grader når grillen har tent, og forvarm i ca. 10 minutter.

Vask potetene og stikk hull i de så damp får slippe ut. Ha på godt med olivenolje og dryss over salt.

Legg potetene på risten og la de «bake» i ca. 1 time til de er myke.

La potetene avkjøle seg i 15 – 20 minutter – Del de i to og bruk en skje til å ta ut litt av innmaten (lag en fordypning).

Legg pizzasaus i fordypningen på hver potet og ha gjerne på litt av din favoritt topping (her er det lov å være kreativ).
Dryss over et godt lag med osteblanding, og legg potetene på et stykke folie eller i en ildfast form.

Legg de på grillen og la de godgjøre seg under lokk i rundt 10 minutter, til osten er smeltet.

Server med en gang.

Kos deg.

Top