
Pizza potato skins på grillen
Hvis pizza er en favoritt hjemme hos deg, så vil du nok like denne «twisten» på klassikern. Pizza poteto skins!
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 70 minutter
Anbefalt pellets: Eik
Ingredienser
- 8 store «bakepoteter»
- Olivenolje
- Grovt havsalt
- Pizzasaus
- 2-3 dl parmesan (raspet)
- 4-5 dl mozarella (raspet)
Slik lager du «pizza potatoe skins» på grillen din
Grill under lokk på indirekte varme (ca. 200 grader)
På Traeger: Sett Controlleren til ca. 190 grader når grillen har tent, og forvarm i ca. 10 minutter.
Vask potetene og stikk hull i de så damp får slippe ut. Ha på godt med olivenolje og dryss over salt.
Legg potetene på risten og la de «bake» i ca. 1 time til de er myke.
La potetene avkjøle seg i 15 – 20 minutter – Del de i to og bruk en skje til å ta ut litt av innmaten (lag en fordypning).
Legg pizzasaus i fordypningen på hver potet og ha gjerne på litt av din favoritt topping (her er det lov å være kreativ).
Dryss over et godt lag med osteblanding, og legg potetene på et stykke folie eller i en ildfast form.
Legg de på grillen og la de godgjøre seg under lokk i rundt 10 minutter, til osten er smeltet.
Server med en gang.
Kos deg.