Sukkererter i baconwrap
Alt som er pakket inn i bacon smaker fantastisk! Det gjelder også med sukkererter. Dette er en flott som siderett eller som snack. Opp til deg.
Sukkererter i baconwrap
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 20 minutter
Grilltid: 30 minutter
Anbefalt pellets: Pecan
Ingredienser
- Sukkererter (fjern stilk)
- 600g Bacon i strimler
- 4 SS Smeltet smør
- 1 dl Brunt sukker
- 2 fedd Hvitløk (hakket)
- 1 ts Kosher salt/havsalt
Slik gjør du: ,
Kok opp en kjele med vann. Ha oppi sukkerertene. Kokes under lokk i 8 minutter. Fjern vannet og la ertene tørke på tørkepapir mens de avkjøles.
I en stor bolle blander di sammen smør, brunt sukker, hvitløk og salt. Til slutt har du i de avkjølte sukkerertene. Ta en bunt (8 – 10 stk) sukkererter og surr en strimle bacon rundt de. Fest med en tannpirker. Gjenta til du har brukt opp alt.
Start opp Traegern. Sett temperaturen til HIGH og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter. Plasser buntene med sukkererter på risten og grill de i 10 – 15 minutter til baconet er crispy.
Serveres og nytes med en gang!