Fylt paprika – rett fra grillen
Fylt paprika er raskt å lage og en god weekend-snack. Varier med fargerike paprikaer som du fyller med godsaker. Laget for å deles.
Fylt paprika – rett fra grillen
6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 40 minutter
Anbefalt pellets: Mesquite
Ingredienser
- 6 stk. Store paprikaer (gul/rød/grønn)
- Kjøttdeig 400g
- 1 liten løk hakket
- 1 fedd Hvitløk
- 2 SS Urter og cayenne pepper
- 1 dl Salsa
- 5 dl Kokt ris
- 2,5 dl Sorte bønner
- 2,5 dl Mais
- 3 dl Revet ost
Slik gjør du:
Skyll paprikaen, del den i 2 og ta ut frø og innmat.
Lag stuffing: Brun kjøttdeigen, ha i løk og hvitløk og fres det i 2 – 3 minutter. Tilsett urter, cayennepepper, salsa, ris, bønner og mais og la det surre i ca. 5 minutter. Fyll hver paprika med stuffing og ta med ut til grillen.
Start din Traeger. Sett temperaturen til 176 grader og forvarm grillen i 10 – 15 minutter med lokket igjen. Legg paprikaene på grillristen og la de ligge under lokk i 40 minutter. Strø over ost og la de ligge 5 minutter til så osten får smeltet.
Ferdig! Hva syns du?