Forside /  Fylt paprika – rett fra grillen

Fylt paprika – rett fra grillen

Fylt paprika er raskt å lage og en god weekend-snack. Varier med fargerike paprikaer som du fyller med godsaker. Laget for å deles.

Fylt paprika – rett fra grillen 

6 – 8 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Lett 

Forberedelse: 15 minutter 
Grilltid: 40 minutter 

Anbefalt pellets: Mesquite 

Ingredienser 

  • 6 stk. Store paprikaer (gul/rød/grønn) 
  • Kjøttdeig 400g 
  • 1 liten løk hakket 
  • 1 fedd Hvitløk 
  • 2 SS Urter og cayenne pepper 
  • 1 dl Salsa 
  • 5 dl Kokt ris 
  • 2,5 dl Sorte bønner 
  • 2,5 dl Mais 
  • 3 dl Revet ost 

Slik gjør du:

Skyll paprikaen, del den i 2 og ta ut frø og innmat. 

Lag stuffing: Brun kjøttdeigen, ha i løk og hvitløk og fres det i 2 – 3 minutter. Tilsett urter, cayennepepper, salsa, ris, bønner og mais og la det surre i ca. 5 minutter. Fyll hver paprika med stuffing og ta med ut til grillen. 

Start din Traeger. Sett temperaturen til 176 grader og forvarm grillen i 10 – 15 minutter med lokket igjen. Legg paprikaene på grillristen og la de ligge under lokk i 40 minutter. Strø over ost og la de ligge 5 minutter til så osten får smeltet. 

Ferdig! Hva syns du?

Top