Forside /  Lean, mean burger på grillen

Lean, mean burger på grillen

Sulten? En god og saftig burger slår aldri feil, spesielt ikke når den kommer rett fra grillen.

Lean, mean burger på grillen 

2 – 4 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Lett 

Forberedelse: 10 minutter 
Grilltid: 45 minutter 

Anbefalt pellets(Traeger):Hickory 

Ingredienser 

  • Kjøttdeig av storfe 1200 g (300 g pr burger 
  • 1 Sjalottløk (hakket) 
  • 1 ts Hvitløkspulver 
  • 1 ts Chilikrydder 
  • 1 ts sennep 
  • 4 skiver Cheddar 
  • 4 Grove hamburgerbrød 
  • Tilbehør: Salat, tomatskiver og annet du liker. 

Slik lager du en saftig grillet hamburger 

Bland kjøttdeig, sjalottløk, hvitløkspulver, chili og sennep i en bold og form 4 like store burgere fra deigen (ca. 300 g hver). 

På kullgrill: Fyr opp grillen og få god varme. Ha en indirekte og direkte sone.“Svi” først burgeren raskt på direkte sone, flytt den over på indirekte og la den grille seg ferdig der. 
* På Traeger-grill: Fyr opp grillen, og sett pro kontroller til HIGH når du har varme. La grillen forvarmes (lokk nede) i 10 – 15 minutter. Legg på burgerne og la de grille under lokk til de er gjennomstekt etter din ”smak”. 

 

Bruk gjerne et stektetermometer for å sjekke om burgerne er ferdige (71 grader anbefales for kjøttdeig)

Produkter

Kr 10 999,00
På lager
Top