Note: Pris er per kilo. Kan kun selges i butikken. Frysevare. Om du trenger det, kan vi tine opp til ditt event, kan vi sende en faktura på forhånd, bare ring oss 66 77 92 00.
Skirtsteak er et stykke biff som kommer fra "primal plate", som finnes under ribbeina til kua. Kjøttet er meget smakfullt og mørt og kan sammenliknes med flanksteak og entrecôte. Tekstur: Outside skirt er mørere enn Inner skirt. Det har mer intramuskulart marmorering, som gjør det mykere og bedre til medium-rare grilling. Bruk: Fantastsik til tacos og fajitas eller som topping på salater, som kald noodle vietnamesisk salat eller ceasarsalat. Veldig bra for Koreansk Biffbulgogi. NB: Det er viktig å huske hvilken vei du skal skjære skirtsteak. Den blir best når den er kuttet i tynne skiver, mot fiberretningen.
Hver pakke har 2 hele outer skirts og er på ca. 2,0 kg total vekt.
—
Anbefalt mengde: 200g+/Pers. (om du lagger tacos trenger du kun 100-150 per person. Anbefalt kjernetemperatur: 60 C (Medium)