Pris er per kilo. Produktet er kun tilgjengelig i butikk! NOTE: **This product cannot be bought online** Frozen Goods only available in the store. However, if you would like us to start dethawing this product for you, for pick-up at a later date, please give us a call. 66 77 92 00. All meat prices are per kilo meat. Note: Pris er per kilo. Kan kun selges i butikken. Frysevare. Om du trenger at vi skal tine opp store mengder til din event, kan vi sende en faktura, bare ring oss 66 77 92 00.
En pattegris skal ikke være mer enn ca. 3 uker gammel, og skal spises mens den ennå kun drikker melk fra moren. En god tilberedt pattegris (Cochinillio på Spansk) er utrolig mørt. Teksturen kan sammenlignes med marsipan eller gåselever.
Frysevare. Vakumert. 1 pattegris veier fra 5-8 kg.
—
1 pattegris er nok til 4-6 personer Anbefalt kjernetemperatur: 72 °C
Tips til tilberedning: Ekte Cochinillio (pattgris) tilberedes helst i smoker eller på grillen, men du kan fint tilberede den i ovnen.
Del opp grisen opp i 6-8 deler. Dette gjør det lettere å flytte delene rundt slik at alt blir jevnt stekt og får ”crisp” svor. Smør skinnet inn med olje og krydre med litt salt og finmalt pepper.
Grill på 150C indirekte varme. Til du har oppnådd ønsket kjernetemperatur. Toast på høy varme til slutt.