Grillet mais med baconwrap
Alt blir bedre med litt bacon. Surr det rundt maisen og lag de beste «corn on the cob» du har smakt.
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 20 minutter
Anbefalt pellets: Mesquite
Ingredienser
- 4 ferske maiskolber
- 8 skiver bacon
- 1 ts pepper
- 1 ts chili
- Parmesanost raspet
Rens maisen for stilk og blader og skyll den under kaldt vann. Surr 2 baconskiver rundt hver maiskolbe og fest de med tannpirkere. Dryss over litt chili og pepper.
Grill direkte på rist på medium varme, til baconet har crispy. (190 grader på Traeger pelletsgrill). Tar 15 – 20 minutter. Husk å vende av og til.
Når de er ferdig tar du de av grillen, fjerner tannpirkerne og drysser over parmesan.
Enjoy.