Forside /  Grillet mais med baconwrap

Grillet mais med baconwrap

Alt blir bedre med litt bacon. Surr det rundt maisen og lag de beste «corn on the cob» du har smakt.

4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 20 minutter

Anbefalt pellets: Mesquite

Ingredienser

  • 4 ferske maiskolber
  • 8 skiver bacon
  • 1 ts pepper
  • 1 ts chili
  • Parmesanost raspet


Rens maisen for stilk og blader og skyll den under kaldt vann. Surr 2 baconskiver rundt hver maiskolbe og fest de med tannpirkere. Dryss over litt chili og pepper.

Grill direkte på rist på medium varme, til baconet har crispy. (190 grader på Traeger pelletsgrill). Tar 15 – 20 minutter. Husk å vende av og til.

Når de er ferdig tar du de av grillen, fjerner tannpirkerne og drysser over parmesan.

Enjoy.

Top