Rask mat – BBQ Kylling sandwich
Rask middag på grillen! BBQ kylling sandwich er en favoritt hos både store og små, og tar ikke mer enn 45 minutter å lage.
Rask mat – BBQ Kylling sandwich
Rask middag på grillen! BBQ kylling sandwich er en favoritt hos både store og små, og tar ikke mer enn 45 minutter å lage.
4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 45 min.
Ingredienser
- 4 kyllingfileter
- Oliveolje / rapsolje
- Traeger Chicken Rub
- 1/4 hodekål strimlet
- 2-3 gulerøtter raspet
- 1/2 rød løk skjært i tynne strimler
- 1 dl. majones
- 1 dl. rømme
- 2 ss. hvitvinseddik
- 1 ts. sukker
- salt og pepper
- 4 burgerbrød
Anbefalt pellets(Traeger): Cherry
Slik lager du BBQ kylling sandwich
LAG COLESLAW
Ta en liten bolle og bland sammen majones, rømme, eddik, sukker, salt og pepper. Bland godt. Finn frem en stor bolle og ha i kålen, gulrøttene og løken. Hell over majonesblandingen og rør godt sammen.
Ha litt olje på filetene og krydre de godt med Traeger Chicken Rub.
TID FOR Å GRILLE
Traeger pelletsgrill: Sett grillen til 180 grader og trykk «ignite». Når grillen er varm legger du på filetene og griller under lokk i 25-30 minutter, eller til du måler en kjernetemperatur på 68 grader*
Kullgrill: Grill filetene raskt på direkte varme (3-4 minutter), flytt de over på indirekte varme og grill de under lokk til du måler en kjernetemperatur på 68 grader*
Del opp burgerbrødene. Legg på coleslaw, kyllingfilet og annen topping du liker. Server gjerne sammen med rykende varme potetbåter.
God middag!
*Mattilsynet anbefaler 72 grader for kylling.