Forside /  Kamskjell i Baconwrap

Kamskjell i Baconwrap

Bland vår folkekjære bacon med en skikkelig godbit fra havet. Grill det hett og raskt og gled smaksløkene.

Kamskjell i Baconwrap

8 – 12 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Middels 

Forberedelse: 10 minutter 
Grilltid: 20 minutter 

Anbefalt pellets: Mesquite 

Ingredienser 

  • Kamskjell 24 biter 
  • 1 dl Smør 
  • 1 fedd Hvitløk 
  • Salt (smak til) 
  • Sort pepper (smak til) 
  • 12 Bacon i strimler 
  • Sitron skiver (til servering) 

Slik gjør du:

Rens kamskjellene (fjern muskelen) og tørk de med tørkepapir. Putt de i en bolle og sett til side. 

Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk. Kok i 1 minutt og la det avkjøles litt før du heller det over kamskjellene. Pass på å dekke alle sider. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Surr en strimmel bacon rundt kamskjellbitene (som et belte) og fest med en tannpirker. 

Traeger grill:Start din Traeger-grill. Sett så tempereaturen til 190 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter. 

På kullgrill: Grill på indirekte varme i forvarmet grill. 

Dander kamskjellen direkte på grillristen og grill de i 15 – 20 minutter eller til kamskjellene er «ugjennnomsiktige» og baconet er blitt sprøtt. Flytt bitene over til et serveringsfat og server det sammen med sitronskiver. Blir ikke bedre enn det. 

Produkter

Kr 19 999,00
Bestilling på 2 Forventet 05.05.2025
Top