Forside /  Kamskjell i Baconwrap

Kamskjell i Baconwrap

Bland vår folkekjære bacon med en skikkelig godbit fra havet. Grill det hett og raskt og gled smaksløkene.

Kamskjell i Baconwrap

8 – 12 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Middels 

Forberedelse: 10 minutter 
Grilltid: 20 minutter 

Anbefalt pellets: Mesquite 

Ingredienser 

  • Kamskjell 24 biter 
  • 1 dl Smør 
  • 1 fedd Hvitløk 
  • Salt (smak til) 
  • Sort pepper (smak til) 
  • 12 Bacon i strimler 
  • Sitron skiver (til servering) 

Slik gjør du:

Rens kamskjellene (fjern muskelen) og tørk de med tørkepapir. Putt de i en bolle og sett til side. 

Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk. Kok i 1 minutt og la det avkjøles litt før du heller det over kamskjellene. Pass på å dekke alle sider. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Surr en strimmel bacon rundt kamskjellbitene (som et belte) og fest med en tannpirker. 

Traeger grill:Start din Traeger-grill. Sett så tempereaturen til 190 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter. 

På kullgrill: Grill på indirekte varme i forvarmet grill. 

Dander kamskjellen direkte på grillristen og grill de i 15 – 20 minutter eller til kamskjellene er «ugjennnomsiktige» og baconet er blitt sprøtt. Flytt bitene over til et serveringsfat og server det sammen med sitronskiver. Blir ikke bedre enn det. 

Top