Kamskjell i Baconwrap
Bland vår folkekjære bacon med en skikkelig godbit fra havet. Grill det hett og raskt og gled smaksløkene.
Kamskjell i Baconwrap
8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Middels
Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 20 minutter
Anbefalt pellets: Mesquite
Ingredienser
- Kamskjell 24 biter
- 1 dl Smør
- 1 fedd Hvitløk
- Salt (smak til)
- Sort pepper (smak til)
- 12 Bacon i strimler
- Sitron skiver (til servering)
Slik gjør du:
Rens kamskjellene (fjern muskelen) og tørk de med tørkepapir. Putt de i en bolle og sett til side.
Smelt smør og tilsett finhakket hvitløk. Kok i 1 minutt og la det avkjøles litt før du heller det over kamskjellene. Pass på å dekke alle sider. Krydre kamskjellene med salt og pepper. Surr en strimmel bacon rundt kamskjellbitene (som et belte) og fest med en tannpirker.
På Traeger grill: Start din Traeger-grill. Sett så tempereaturen til 190 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter.
På kullgrill: Grill på indirekte varme i forvarmet grill.
Dander kamskjellen direkte på grillristen og grill de i 15 – 20 minutter eller til kamskjellene er «ugjennnomsiktige» og baconet er blitt sprøtt. Flytt bitene over til et serveringsfat og server det sammen med sitronskiver. Blir ikke bedre enn det.