Forside /  Blog - nyheter, oppskrifter og kursinformasjon fra The BBQ Shop

Oppskrifter

Chorizo Cheeseburgers
«Fingerlickin´good» Kjøp inn kjøttdeig, cheddar og choritzo og gjør deg klar til å lage sommerens beste burgere på grillen. (...) Les mer
BBQ Chicken sandwich
Vi brukte skivet avocado, grillet paprika og koriander. Del opp kyllingen etter ønske, ta frem ditt favorittbrød og last opp så mye du klarer å bite over. (...) Les mer
Sandwich med grillet kylling og bacon
Alt blir bedre med bacon, og denne sandwichen er på et eget nivå. Nydelig BBQ kylling røkt over kirsebærtre, toppet med bbq saus og en frisk dressing. (...) Les mer
«Hellfire» kyllingvinger
Krydre de, grill de og husk å ha en brannslange tilgjengelig for disse kyllingvingene er brennheite! (...) Les mer
Grillet mais med baconwrap
Alt blir bedre med litt bacon. Surr det rundt maisen og lag de beste «corn on the cob» du har smakt. (...) Les mer
Grillet broccoli med parmesan
Bland brokkoli med fersk sitron, krydder og parmesan for en frisk og god “side-dish” til hovedretten. Røyken fra grillen gjør at det smaker ekstra godt. (...) Les mer
Grillspyd med kamskjell
Til varme sommerkvelder: Gi disse kamskjellene et kjapt bad i marinade, dander de på spyd og server de ”hot of the grill”. De er naturlig søte og perfekt for grillen. (...) Les Mer
Blåbær og sitrusbrød
Hjemmelaget brød er ekstra godt når du lager det på vedfyrt grill. Øl trekker frem kornsmakene og gir deg et nydelig bakverk. (...) Les mer
Øl-brød på grillen
Hjemmelaget brød er esktra godt når du lager det på vedfyrt grill. Øl trekker frem kornsmakene og gir deg et bakverk med masse god smak. (...) Les mer
California Club Chicken
Grillet kylling med litt ”California Dreaming”. Juicy, gode og badet i ost. Den er lekker! (...) Les mer
Teriyaki Burgere ”Hawaiian style”
Si aloha til dine naboer og send deilige dufter over gjerdet, fra disse supergode ”Hawaiian style” burgerne som ligger og freser på grillen. (...) Les mer
Pot Roasted Brisket med grønnsaker
Lag en nydelig braisert brisket som gjestene vil forsyne seg av både 2 og 3 ganger. Her slipper du også å tenke på tilbehør da grønnsakene allerede er i formen sammen med brisketen. (...) Les mer
Bakt potet med BBQ kylling
Fyll den bakte poteten med grillet kylling og deilig BBQ-saus, denne enkle retten vil spre glede rundt middagsbordet. (...) Les mer
Svinekotteletter med fersken ”relish”
Gi svinekottelettene et hint av sennep før du slenger de på grillen. Server sammen med en frisk relish av fersken og blåbær. Resultatet blir søtt, ”spicy” og veldig godt. (...) Les mer
Enkel eplepai på grillen
Avslutt grillkvelden med rykende fersk eplepai. Med sprø skorpe og søte eplebåter. Vi har funnet en enkel og grei oppskrift til deg. (...) Les mer
DIVA Q ”Stuffed to the max” Burgers
”Dronningen av BBQ” var innom The BBQ Shop og delte denne fantastiske oppskriften med oss.  Burgere fylt med baconsyltetøy og smeltet ost. Rett fra DIVA Qs nye bok – Diva Qs Barbecue. (...) Les mer
BBQ Meatball Onion Bombs
Det finnes ikke et fullgodt Norsk navn på denne retten, men den er latterlig god! (...) Les mer
Chili-smoked BBQ kyllinglår
Dennis the Prescott’s  har laget en “vågal” og spicy kyllingoppskrift. Rik på smak og med en unik aroma som vil gjøre barbecuehelgen uforglemmelig. (...) Les mer
Laksefilet – BBQ style
Glem røkelaksen, lag en skikkelig ”BBQ” laks på grillen din. Saftig og full av aroma. (...) Les mer
Chimichurri Entrecote
Hemmeligheten er i sausen! Denne Argentinske varianten tilfører et ekstra deilig lag til dette nydelige kjøttstykket. (...) Les mer
Spatchcock Chicken med lime
Gled dine smaksløker med en saftig og spicy ”spatchcooked chicken”. Hvis du ser etter den perfekte måten å lage helgrillet kylling på vil du ikke bli skuffet. (...) Les mer
Diablo kyllinglår
Velg ditt favorittpepper og skru opp varmen. Hvor høyt tørr du gå på denne spicy retten? (...) Les Mer
St. Louis Style Spareribs
St. Luis style spareribs med en cocktail av Space ”dry-rubb” og en god dose røyk. Disse ribsene er ”fingerlickin” good. (...) Les Mer
Øl Braisert brisket
Brisket er et must på menyen for enhver seriøs ”BBQ-chef” og denne oppskriften har alle 3 ingrediensene vi elsker. Øl, brassering og 2 kg storfekjøtt. Husk å sette av god tid. (...) Les Mer
Grillet Indrefilet med kremet soppsaus
Nå trenger du ikke dra på restaurant får å spise en skikkelig indrefilet. Bare fyr opp grillen og server denne lekkerbiskenen sammen med noe god drikke og – voila. (...) Les Mer
Teriyaki kyllingvinger
Kyllingvinger er perfekt fingermat til grillfesten og blir enda bedre når du gjør de teriyaki-style. (...) Les Mer
Brisket
Hvor får jeg kjøpt Brisket? Kjøp Amerikansk brisket i Sverige. Det er ikke Harry! De har dette i de store supermarkedene bl.a på Nordby Kjøpesenter. Lurt å ringe og bestille på forhånd! (...) Les mer
Kylling på ølboks – BEERCAN Chicken
Bland to av dine favoritter og få en kylling som er så saftig og mør. Mmm… Vi lager klassisk Beercan Chicken. (...) Les mer
Pulled pork
På tide å ta livet med ro! Klassikeren pulled pork tar tid å lage. Gjør deg klar til å bli kjent med naboene for duften fra denne vil tiltrekke seg folk i nærheten. (...) Les mer
”Get your sweet on” Disse kyllingvingene kommer garantert å bli en ny favoritt-rett til sommern.
”Get your sweet on” Disse kyllingvingene kommer garantert å bli en ny favoritt-rett til sommern. (...) Les mer
Lean, mean burger på grillen
Sulten? En god og saftig burger slår aldri feil, spesielt ikke når den kommer rett fra grillen. (...) Les mer
Grillet fersken med Honning og bourbon glaze
Fersken er en utmerket dessert etter maten, og med litt glaze og en kjapp runde på grillen blir de søte, møre og full av god smak. En perfekt avslutning på en bedre middag. (...) Les mer
K.I.S.S Texas style brisket
K.I.S.S er kort for keep it simple and stupid. Lag nydelig brisket med mengder av smak, og gjør det så enekelt som mulig. Vi elsker det! Du kommer til å elske det! (...) Les mer
BBQ kylling salat i brød
BBQ-kylling er nydelig i salater, og med en spicy chili-BBQ-Saus blir det en smaksfest som kiler på tunga! (...) Les mer
Traeger BBQ kyllingbryst
Den beste BBQ kyllingen er den du lager selv. Høy varme i 20 – 30 minutter og en deilig BBQ glaze på toppen og du kan glede deg til en saftig og spicy rett. (...) Les mer
Sweet n smokey BBQ ribs
Lag din egen BBQ  restaurant hjemme og server saftige BBQ ribs badet i eplejuice, dekket med spicy krydder og smurt inn med tykk og deilig BBQ saus. Advarsel! Kan føre til ekstrem nytelse (...) Les mer
Fylt paprika – rett fra grillen
Fylt paprika er raskt å lage og en god weekend-snack. Varier med fargerike paprikaer som du fyller med godsaker. Laget for å deles. (...) Les mer
Sukkererter i baconwrap
Alt som er pakket inn i bacon smaker fantastisk! Det gjelder også med sukkererter. Dette er en flott som siderett eller som snack. Opp til deg. (...) Les mer
Kamskjell i Baconwrap
Bland vår folkekjære bacon med en skikkelig godbit fra havet. Grill det hett og raskt og gled smaksløkene. (...) Les mer
Tacofest – rekespesial
Topp dagen med denne forfriskende retten. Smokin`hot reketaco! Enjoy (...) Les mer
Stuffet hummerhale på grillen
Ingen ting sier sommer som fersk sjømat grillet over åpen ild. Å stuffe hummerhaler med krabbe høres ikke feil ut. Mer er mer, ikke sant? Her er en godsak til ditt Traeger-utendørskjøkken. (...) Les mer
Fire roasted bruschetta
Friske tomater og urter på deilig surdeigsbrød og kanskje litt kylling på toppen. Inviter til din egen «bakgårds restaurant» (...) Les mer
Smoked BBQ Pizza
Lag deilig flat-bread Margherita pizza på din egen vedfyrte «pizza ovn». (...) Les mer
Grillet laks med Balsamico glaze
Denne laksen er bare MMMM!! Krydret med en frisk sukker/peppermix og karamellisert med deilig Balasamico glaze. (...) Les mer
Saftige Svinekoteletter med stuffing
Koteletter er noe alle liker og det er lett å få tak i hele året. Det finnes mange gode oppskrifter, men denne er en av mine absolutte favoritter (...) Les mer
Paella på grillen
(...) Les mer
BBQ MOPPING SAUCE
(...)
BBQ RIB RUB
Denne rub’en er søt, syrlig, sterk og litt salt på samme tid. Den passer spesielt godt til ribs og andre stykker av svin. (...) Les mer
Koriander og lime ris
Leter du etter den perfekte siden til fredag taco? Koriander og lime ris er det du har lett etter! (...) Les mer
Bønnesalat
Bønnesalat er en fin siderett å servere til grillmaten og den passer ekstra godt sammen med svinekjøtt. (...) Les mer
Hamburgere med ostefy
Cheesburgere på grillen er en sikker vinner, og en av barnas favoritter. Burgerne lager du selv. Her ser du hvordan. (...) Les mer
Grillet elg med karamellisert løk
Har du noen saftige elgbiffer liggende? Da er det bare å fyre opp grillen og gjøre deg klar for «smoke infused» elgbiffer med karamellisert løk. Lekkert er det! (...) Les mer
Grillet hvit fisk med med appelsin og basilikumpesto
Ta 4 fileter av kveite eller annen hvit fisk og tilfør nydelig røykaroma fra or-treet. Sikkelig god fiske-middag fulle av proteiner. (...) Les mer
Mac n´Cheese på grillen
Ta litt pasta og tilføre latterlige mengder med nyyyydelig ost, og grill det til perfeksjon. Mac n´cheese er kjempegodt alene og utmerket tilbehør til american BBQ. (...) Les mer
To veier til perfekt entrecôte
Entrecôte er mørt kjøtt med fin marmorering som gjør det saftig og velsmakende. Biff er vanlig å grille raskt på direkte varme, men kan også lages som en «low n´slow» variant for ekstra saftig resultat med et hint av røykaroma. Vi viser deg begge metodene her. (...) Les mer
Smoked pork belly burnt ends
Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!» (...) Les mer
Sjokoladefylt succhini-brød på grillen
Kuren for søtsuget, eller en god dessert etter middag. Dette sjokoladefylte zucchini-brødet leverer. (...) Les mer
Grillede svinekoteletter med mango og ananas salsa
Koteletter er god hverdagsmat som er lett å lage på grillen. Server de gjerne med vår mango og ananas salsa for en frisk og sommerlig twist. (...) Les mer
Sweet & Sour brisket
Sett av en dag og prøv deg på denne søte varianten av BBQ klassikeren. Lekker brisket møter «woodfired smoke» og nydelig sweet & sour saus. Vær forberedt på uanmeldt besøk fra naboer når du setter denne på bordet. (...) Les mer
Vilt (Hjort) på grillen
Hva med litt fersk vilt på grillen? Vi tenker indrefilet av hjort, marinert i rødvin, hvitløk og krydder. Grillet til perfeksjon over indirekte varme. (...) Les mer
Planke-grillet laks med kryddersmør
En måte å tilføre mye smak i laksen din ved hjelp av en skogkledd planke og hvitløksmør. (...) Les mer
Smoked teriyaki beef jerky
Ta en pause på turen og finn frem pakken med hjemmelaget beef jerky. Vi viser deg hvordan du lager denne nydelige snacksen på grillen hjemme «teriyaki style». Perfekt snack til fjellturen og høstjakta. (...) Les mer
Røkte potetbåter
Røkte potetbåter er både sunt og smaker godt. Et flott tilbehør til dagens BBQ (...) Les mer
Tomahawks på grillen
Det blir ikke bedre enn en et par massive tomahawks «fresende» på en Traeger-grill. Røyk de i opptil en time til kjernetemperaturen er 48 grader. Så kjører du opp varmen, og «svir» begge sider godt og «voilà»! Server skikkelig kjøttfulle tomahawks med nydelig «woodfired flavor». Blir ikke bedre. (...) Les mer
Smoked Coleslaw
Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat og BBQ, og smaker enda bedre bedre hvis du gir den 30 min. med «smoke» først. Her er oppskriften. (...) Les mer
Grillet øl-kylling med urter og hvitløk (Beer can chicken)
Gjør deg klar for den saftigste kyllingen du har smakt! Grillet fra utsiden og dampet fra innsiden. Full av gode smaker fra urter og hvitløk. (...) Les mer
Pulled pork
På tide å ta livet med ro! Klassikeren pulled pork tar tid å lage. Gjør deg klar til å bli kjent med naboene for duften fra denne vil tiltrekke seg folk i nærheten. Bruk pulled pork på taco, i sandwicher,på pizza og alt annet som trenge litt kjærlighet fra «low n slow» BBQ svinekjøtt. (...) Les mer
SMOKED CHILI RIB-EYE STEAK (Entrecôte)
Tilfør hjemmelaget chili-paste, røyken fra mesquite og ta denne grill-klassikeren til nye høyder. (...) Les mer
Grillet kyllingbryst med parmaskinke og mozzarella
Denne kyllingen smaker «latterlig» godt. Lekre kyllingbryst innsmurt med sennep og fylt til randen med fersk mozzarella, parmaskinke, tomat og basilikum. Grillet til perfekte 68 grader over hickory tre. (...) Les mer
American – Pecan pie
«There´s always room for dessert» Hvertfall denne nydelige Pecan pai en fra Angela Taliaferro (...) Les mer
Stuffed flank steak på grillen
Denne lekkerbiskenen tar kun 30 minutter å lage og smaker «helt vilt» godt! Nydelig flank steak av storfe, stuffet med Italiensk skinke, ost, paprika og spinat. Naboene kommer til å henge over gjerdet når du legger denne på grillen. (...) Les mer
Øl braiserte svineskanker
Lag en rett hvor øl virkelig kommer til sin rett. Lekre svineskanker braisert i mørkt øl er skikkelig festmat og er enkelt å tilberede på grillen. Bare finn frem den gode gamle støpejerns gryta og du er «good to go!». (...) Les mer
Kanelboller på grillen
4. oktober er kanelbollens dag, og vi har fått hjelp fra vår gode venn og «Pitmaster», Cathrine (@eventyrstien.no), som skal vise oss hvordan man kan lage en skikkelig god kanelsnurrkake på grillen. (...) Les mer
Potetsalat med bacon og vårløk
Potetsalaten som alle vil elske! Potetene bakes på grillen og tilføres nydelig bacon, cheddar, vårløk og krydder. Dette blir raskt en familiefavoritt på middagsbordet. (...) Les mer
Pulled Flank Steak Sandwich
Er ikke bare svinenakke som er godt «revet». Har du prøvd pulled flank steak? Krydret med BBQ Shops egen Java rub, sauset inn og grillet low n´ slow i 6-7 timer, før den puttes i brød sammen med løk og cheddar og ristes på grillen. Denne lunsjen får du neppe ha alene! (...) Les mer
Filet mignon på grillen
Overrask din bedre halvdel med en utsøkt middag fra «le grill». Filet mignon er den fremste delen på indrefileten, og er et utrolig mørt og saftig kjøttstykke som nærmest «smelter på tungen». (...) Les mer
Grillede laksekoteletter med BBQ salat
Si «bye, bye» til den klassiske laksemiddagen, og hallo til nye smaker. Nydelige Laksekoteletter grillet på høy varme og toppet med en frisk bønnesalat med bacon, mais og urter. (...) Lersmer
Sweet n´sticky gulerøtter
(...) Les mer
Grillede rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker egner seg godt til grilling, og er perfekt tilbehør til både lam og storfe. Enkelt er det også.  (...) Les mer
Grillet flank steak med chilensk salsa
Grillet flank steak med Traeger Prime Rib Rub, og nydelig chilensk salsa. Ikke se bort fra at naboene stikker hodet over gjerdet når de kjenner lukten. (...) Les mer
Grillet OL Kylling empanadas
Nyt avslutnings-seremonien til et flott sommer-OL med deilig sør-amerikansk fingermat. (...) Les mer
Grilllet hummer med sitronsmør
Mange assosierer nok hummer med sommer og sol, men det er faktisk i vinterhalvåret hummeren er best. Hva smaker vel bedre enn nygrillet hummer «badet» i hjemmelaget kryddersmør. (...) Les mer
Rask mat – BBQ Kylling sandwich
Rask middag på grillen! BBQ kylling sandwich er en favoritt hos både store og små, og tar ikke mer enn 45 minutter å lage. (...) Les mer
Smoked Chili Con Carne
Hvis du leter etter en tilfredsstillende komfortmat på en kald dag, trenger du ikke lete lenger. (...) Les mer
Grillet Picanha
Brasil har en sterk grilltradisjon, og brasilianerne elsker å grille picanha. Dette saftige stykket av storfe deles gjerne opp i tykke «biffer» og grilles sakte på lange grillspyd. Ofte benyttes rotisseri, men du kan fint klare deg uten. Slik går du frem. (...) Les mer
BBQ «Sweet & spicy» kjøttboller
Liker du det søtt og «spicy»? Da kommer du til å elske disse hjemmelagede kjøttbollene. Røkt, grillet og «badet» i BBQ saus. Kan det bli bedre? (...) Les mer
Røkt uer tacos med mango & jalapeño salsa
Grill filet av havuer og tilfør nydelig mesquite røykaroma. Server rykende «hot» i tacowraps, sammen med en hjemmelaget mangosalsa og stekt hjertesalt. (...) Les mer
Buffalo Wings på grillen
I USA pleier man å si: «Der det er storskjerm og serveres øl, der finner man buffalo wings!». Retten tar kun en time å lage, og er utmerket fingermat til fotball- og OL-sendinger.  (...) Les mer
Spicy kyllingvinger
Er du som meg liker du kyllingvinger best når de er crispy og litt heit, og her får du en oppskrift som oppfyller begge. Enjoy (...) Les mer
Ribbe på grillen – slik gjør du det!
Ribbe er for mange selve julemiddagen. Og det er jo ikke rart. Saftig mørt kjøtt, sprø svor. Ribbe er rett og slett nydelig. Og du kan selvsagt lage den på grillen. (...) Les mer
Kongekrabbe på grillen
Lite slår kongekrabbe når det kommer til sjømat på grillen. Her er oppskrift på nydelig krabbekjøtt badet i hvitløkssmør og urter, servert med friske sitroner. Et utsøkt måltid fra havet. (...) Les mer
Saftig grillet kylling med urtesmør
Sett fugl på søndagsmenyen og server nydelig kylling, badet i hjemmelaget urtesmør. Mmm (...) Les mer
BBQ Beef Short Ribs
Saftige og fulle av smak! Short ribs er ribbe av storfe, og er slett ikke vanskelig å lage. Alt du trenger er god tid, en god BBQ rub og en grill med lokk. (...) Les mer
BBQ Spareribs med klassisk «Wedge Salad»
Ribs kan spises året rundt. Får vi foreslå spareribs med «Wedge salad» til neste søndagsmiddag? Lett å lage og «snadder» for store og små. (...) Les mer
Saftige Buffalo Ribs
Våre venner i Traeger har sendt oss oppskriften på skikkelige Buffalo Ribs. (...) Les mer
Høstmat: Slik griller du kantareller
Høsten er her, og med den begynner «skogens gull», Kantarellen å titte frem i skog og mark. Den orange soppen har en utsøkt sterk og krydderaktig smak som passer godt til alt fra kveite til viltkjøtt. (...) Les mer
Langtidsgrillet laks med urter og panko
Nydelig laks toppet med urter og strøkavring og grillet på lav temperatur for litt ekstra «woodfired flavor». Serveres gjerne sammen med fløtegratinerte poteter og grillede grønnsaker. (...) Les mer
Makin´ bacon med Meat and Metal – lag ditt eget bacon
Bacon er fantastisk godt. Og det er faktisk ikke så vanskelig å lage sitt eget. Det tar bare litt tid. (...) Les mer
Kylling lollipops med champagne BBQ glaze
Hvem sa at «lollipops» bare må være søte? Våre «kylling lollipops» er krydret med BBQ-rub, røkt over epletre og dekket med søt og «sticky» champagne BBQ-glaze. «Delicous!» (...) Les mer
Grillet «Butterflied» Lammelår
Nå er det tid for lammelår på grillen, og med denne oppskriften er du garantert et saftig resultat som folk vil forsyne seg av både 2 og 3 ganger. (...) Les mer
Top