Smoked pork belly burnt ends
Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»
Smoked pork belly burnt ends
Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»
4 - porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 4+ timer
Ingredienser
- Buklist av svin (Beregn 300-400g. pr. person)
Fås kjøpt i vår butikk i Sandvika - BBQ rub for svin
- Honning
- Traeger Apricot BBQ Sauce
Anbefalt pellets: Hickory
Slik lager du denne grillretten
Kutt kjøttet i 4 cm store kuber. Bruk rikelige mengder BBQ-rub, pass på å dekke alle sider av kjøttet.
Fordel kubene på risten og røyk på 110°C i 2,5-3 timer til du har fått en fin og rødlig bark.
Ha kjøttet over i en aluminiums bakk og hell over BBQ saus, smør og honning. Bland alt godt.
Dekk med aluminiumsfolie og returner kjøttet til grillen. Grill til du måler en kjernetemperatur på 93-95 grader (Tar 60-90 minutter).
Ta av folien og grill i ytterligere 15 minutter på 110°C.