Forside /  Smoked pork belly burnt ends

Smoked pork belly burnt ends

Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»

Smoked pork belly burnt ends 

Skikkelig BBQ-Snacks! Små kuber av krydret svinekjøtt badet i BBQ-saus, for en deilig karamellisert finish. «Finger lick´n good!»

4 - porsjoner

Vanskelighetsgrad: Lett 

Tid: 4+ timer 

Ingredienser 

 

Anbefalt pellets:Hickory 

Slik lager du denne grillretten 

Kutt kjøttet i 4 cm store kuber. Bruk rikelige mengder BBQ-rub, pass på å dekke alle sider av kjøttet. 

Fordel kubene på risten og røyk på 110°C i 2,5-3 timer til du har fått en fin og rødlig bark. 

Ha kjøttet over i en aluminiums bakk og hell over BBQ saus, smør og honning. Bland alt godt. 

Dekk med aluminiumsfolie og returner kjøttet til grillen. Grill til du måler en kjernetemperatur på 93-95 grader (Tar 60-90 minutter). 

Ta av folien og grill i ytterligere 15 minutter på 110°C.

Top