Sandwich med grillet kylling og bacon
Alt blir bedre med bacon, og denne sandwichen er på et eget nivå. Nydelig BBQ kylling røkt over kirsebærtre, toppet med bbq saus og en frisk dressing.
Sandwich med grillet kylling og bacon
Alt blir bedre med bacon, og denne sandwichen er på et eget nivå. Nydelig BBQ kylling røkt over kirsebærtre, toppet med bbq saus og en frisk dressing.
8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 60+ min.
Ingredienser
- 1 hel kylling
- 2 ss. Traeger rub for kylling
- 3-400g bacon
- Ciabatta
- Hodesalat
- Tomat
- Avokado
- Gulost
- BBQ Saus
- Salatdressing (Ranch)
Anbefalt pellets(Traeger): Cherry
Slik griller du denne retten
Varm opp grillen til 180°C (indirekte varme).
Krydre kyllingen god med BBQ rub og grill den under lokk til du måler rundt 70°C midt i brystet. (estimert tid 60-90 min). Ta kyllingen av grillen og la den hvile i romtemperatur. Så er det baconet sin tur. Krydre baconet med BBQ rub og grill det til det er så «crispy» som du vil ha det. La det avkjøle seg.
Skjær kyllingen i passende skiver. Del cibatta-brødene og ha på smør og bbq-saus. Så legger du opp salat, kylling, bacon, avocado, ost og tomat.
Topp det hele med en god salatdressing og nyt!