Sweet n´sticky gulerøtter
Sweet n´sticky gulerøtter
Gulerøtter badet i bbqsaus og søt og god honning. Raskt og godt tilbehør til neste grillfest.
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 40 min.
Ingredienser
- 5-6 store gulerøtter
- BBQ saus
- Honning
Anbefalt pellets: Pecan
Slik lager «sweet n´sticky» gulerøtter
Skyll gulrøttene og del de på langs. Legg de flatt og del hver halvdel på langs igjen.
I en kopp blander du 1,5 dl. bbqsaus, 1 ss. honning og litt salt + pepper.
Legg gulerøttene i en form og hell over sausen. Vend de godt slik at alle sider dekkes av sausen. La de ligge i kjøleskapet å marinere i minst 30 minutter.
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til ca. 180 grader indirekte varme. Legg inn gulerøttene og grill de til de er varme men fortsatt litt crispy (tar ca. 30 minutter). Vend underveis.
Server som tilbehør til grillmaten.