Traeger BBQ kyllingbryst
Den beste BBQ kyllingen er den du lager selv. Høy varme i 20 – 30 minutter og en deilig BBQ glaze på toppen og du kan glede deg til en saftig og spicy rett.
Traeger BBQ kyllingbryst
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 30 minutter
Anbefalt pellets: Hickory
Ingredienser
- 4 kyllingbryst
- 0,5 dl olivenolje
- 1 fedd hvitløk (presset)
- 1 SS Worcestershire saus
- BBQ rub for kylling
- BBQ Saus
- Honning
- Chili/cayenne
Slik gjør du:
Bland olivenolje, hvitløk, Worcestershire saus og bbq rub (bland gjerne inn noen urter du liker). Smør inn kyllingbrystene med blandingen.
I en skål blander du BBQ saus med litt honning og chili/cayenne. Smak til.
Start opp Traeger grillen og sett den til HIGH når den den har antent. Forvarm grillen i 10 – 15 minutter med lokket nede. Plasser kyllingbrystene på grillristen og la de få godgjøre seg i 20 til 30 minutter (avhengig av størrelsen).
5 minutter før de er klare tar du BBQ saus-mixen og penseler kyllingene med den. Serveres rykende varme. Enjoy!