Forside /  Traeger BBQ kyllingbryst

Traeger BBQ kyllingbryst

Den beste BBQ kyllingen er den du lager selv. Høy varme i 20 – 30 minutter og en deilig BBQ glaze på toppen og du kan glede deg til en saftig og spicy rett.

Traeger BBQ kyllingbryst

4 – 6 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Lett 

Forberedelse: 10 minutter 
Grilltid: 30 minutter 

Anbefalt pellets: Hickory 

Ingredienser 

  • 4 kyllingbryst 
  • 0,5 dl olivenolje 
  • 1 fedd hvitløk (presset) 
  • 1 SS Worcestershire saus 
  • BBQ rub for kylling 
  • BBQ Saus 
  • Honning 
  • Chili/cayenne 

Slik gjør du:

Bland olivenolje, hvitløk, Worcestershire saus og bbq rub (bland gjerne inn noen urter du liker). Smør inn kyllingbrystene med blandingen. 

I en skål blander du BBQ saus med litt honning og chili/cayenne. Smak til. 

Start opp Traeger grillen og sett den til HIGH når den den har antent. Forvarm grillen i 10 – 15 minutter med lokket nede. Plasser kyllingbrystene på grillristen og la de få godgjøre seg i 20 til 30 minutter (avhengig av størrelsen). 

5 minutter før de er klare tar du BBQ saus-mixen og penseler kyllingene med den. Serveres rykende varme. Enjoy!

Top