Grillede svinekoteletter med mango og ananas salsa
Koteletter er god hverdagsmat som er lett å lage på grillen. Server de gjerne med vår mango og ananas salsa for en frisk og sommerlig twist.
Grillede svinekoteletter med mango og ananas salsa
Koteletter er god hverdagsmat som er lett å lage på grillen. Server de gjerne med vår mango og ananas salsa for en frisk og sommerlig twist.
4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 60 min.
Ingredienser
- 3-4 tykke svinekoteletter 2
- ss. Traeger Pork & Poultry Rub
- 1 mango
- 1/2 ananas
- 1 paprika
- 1 jalapeno
- 1/2 rødløk
- 1-2 ss. finhakket koriander
- Juice fra en lime
- 1 fedd hvitløk (hakket)
- salt og pepper
- 0,6 dl. Traeger Apricot BBQ Sauce
Anbefalt pellets: Eple
Slik lager du denne grillretten
Krydre kotelettene god på alle sider med Traeger Pork & Poultry Rub og la de ligge i kjøleskapet i 30. minutter.
Lag mango og ananas salsa: Skrell mango og ananas og skjær disse i små terninger. Kutt paprika og jalapeno i små biter (husk å fjerne frøene).
Ha alt i en bolle sammen med hakket rødløk, koriander, hvitløk og lime. Krydre med salt og pepper og sett salsaen kaldt.
TID FOR Å GRILLE!
Pelletsgrill: Sett temperaturen til HIGH (260°C), trykk ignite og la grillen varme seg opp. Legg kotelettene, lukk lokket og grill kotelettene i 7-10 minutter. Snu kotelettene og pensle de med et tykt lag Traeger Apricot BBQ Sauce. Fortsett å grille til du måler ønsket kjernetemperatur (68 for medium).
Kullgrill: Sett opp grillen for direkte varme. Grill kotelettene 3-4 minutter på hver side. Pensle koteletten med Traeger Apricot BBQ Sauce mot slutten av grilltiden. Ta av kjøttet når du måler ønsket kjernetemperatur (68 for medium).
Topp med mango og ananas salsa og server med ønsket tilbehør.