Chorizo Cheeseburgers
«Fingerlickin´good» Kjøp inn kjøttdeig, cheddar og choritzo og gjør deg klar til å lage sommerens beste burgere på grillen.
Chorizo Cheeseburgers
«Fingerlickin´good» Kjøp inn kjøttdeig, cheddar og choritzo og gjør deg klar til å lage sommerens beste burgere på grillen.
2 – 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Middels
Tid: under 60 min.
Ingredienser
- 1000 g. Kjøttdeig (10-20% fett)
- 75 g. Traeger Beef Rub
- Chorizo (Skjært i biter)
- Cheddar
- 4 Brioche Hamburgerbrød
- Tomat, rødløk og salat
Anbefalt pellets(Traeger): Hickory
Slik lager du Choritzo Cheeseburgers
Bland kjøttdeig og Traeger Prime Rib Rub i en bolle. Del kjøttdeigen opp i 8 like store porsjoner og lag 8 tynne hamburgere.
«Let the fun begin»
Bruk en hamburger som base og legg på en halvskive cheddar og en neve med choritzobiter. Ta en hamburger til og legg over (som et lokk) og klapp rundt kanten så burgerne fester seg i hverandre. Gjenta 3 ganger til slik at du har 4 stuffede burgere klare til grilling.
Traeger: Grill på 160°C og grill burgeren under lokk 15 minutter på hver side, til burgeren har en kjernetemperatur på 65°C.
Kullgrill: Grill hamburgere på direkte varme først ca. 1-2min. Snu de og grill videre til de får en fin farge på den andre siden. Flytt så burgerne over til indirekte varme. Lukk lokket og grill ferdig til hamburgeren har en kjernetemperatur på ca. 65°C. (Tar normalt 3-5 min.)
** Tips. Smør litt olje på grillristen så setter ikke burgerne seg fast
Ta av burgerne og pakk de inn i folie. Mens de hviler i 5-10 minutter varmer du brioche brødene på grillen.
Server med salat, ditt favoritt tilbehør og topping.
God middag!