Forside /  Fire roasted bruschetta

Fire roasted bruschetta

Friske tomater og urter på deilig surdeigsbrød og kanskje litt kylling på toppen. Inviter til din egen «bakgårds restaurant»

Fire roasted bruschetta 

4 – 6 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Lett 

Forberedelse: 15 minutter 
Grilltid: 10 minutter 

Anbefalt pellets: Eik 

Ingredienser 

  • Baguette 1 stk 
  • Store søte tomater 4 stk 
  • Vårløk (kuttet) 1/2 bunt 
  • Hvitløk (finkakket) 3 fedd 
  • Basilikum (fersk) 4 SS 
  • Balsamico eddik 4 SS 
  • Brunt sukker 1 ts 
  • Olivenolje – Etter smak 
  • Salt og pepper – Etter smak 

Slik gjør du:

Start Traeger-grillen. Sett temperaturen til 230 grader og forvarm grillen med lokket igjen i 10 – 15 minutter. 

Mens grillen blir var blander du 1 fedd hvitløk med Balsamico eddik og brunt sukker. Rør til sukkeret har løst seg opp. 

Skjær tomatene i tykke skiver og legg rett på grillen. Pensle tomatene med Balsamico-mixen. 

Lukk lokket på grillen og la de varme seg i 4-5 minutter. Snu tomatene, pensle den andre siden og la det gå 4-5 minutter til. 

Ta tomatene av grillen og la de avkjøle seg. Ta av skallet, kutt i biter og ha i en bolle. Bland inn vårløk, 2 fedd hvitløk, og basilikum. Smak til med salt og pepper og server på baguettskiver. Skivene kan gjerne varmes på grillen før servering. Ha gjerne på litt grillet kylling. Lunch is served! 

Produkter

Top