Grillet kyllingbryst med parmaskinke og mozzarella
Denne kyllingen smaker «latterlig» godt. Lekre kyllingbryst innsmurt med sennep og fylt til randen med fersk mozzarella, parmaskinke, tomat og basilikum. Grillet til perfekte 68 grader over hickory tre.
Grillet kyllingbryst med parmaskinke og mozzarella
Denne kyllingen smaker «latterlig» godt. Lekre kyllingbryst innsmurt med sennep og fylt til randen med fersk mozzarella, parmaskinke, tomat og basilikum. Grillet til perfekte 68 grader over hickory tre.
4-6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Medium
Tid: 1+ time
Ingredienser
- 4 kyllingbryst uten skinn
- Salt og pepper
- 4 ss. Dijon sennep
- 4 skiver parmaskinke
- 8 skiver mozarella ost
- 2 store tomater (i skiver)
- 8 basilikumblader
- 4 ss. olivenolje
- Tannpirkere
Anbefalt pellets: Hickory
Slik griller du perfekte kyllingbryst
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til ca. 160 grader (indirekte varme)
Bruk en skarp kniv og skjær et dypt snitt gjennom nesten hele fileten og brett den opp som «en bok». Krydre begge halvdelen med salt og pepper og smør på sennep. På den ene halvdelen legger du en skive skinke, to skiver ost, tomat og to blader basilikum. Ha på litt olje før du lukker igjen kyllingbrystet og fester med tannpirkere.
Legg filetene direkte på grillristen og grill under lokk til du måler 68 grader med et grilltermometer (vend underveis). Estimert grilltid: ca. 40 minutter.
Server og nyt!