Forside /  Grillspyd med kamskjell

Grillspyd med kamskjell

Til varme sommerkvelder: Gi disse kamskjellene et kjapt bad i marinade, dander de på spyd og server de ”hot of the grill”. De er naturlig søte og perfekt for grillen.

4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett

Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 7 minutter

Anbefalt pellets: Hickory

Ingredienser

  • 0,5 kg kamskjell
  • 1 ss rub for storfe
  • Litt hakket vårløk
  • Juice og raspet skall fra 2 lime
  • ¼ løk 2 ss olivenolje
  • 1 jalapeno haket


I en stor bolle bland alle ingrediensene (unntatt vårløk) og ha i kamskjellene. La det marinere i kjøleskap i ca. 1 time.

Grilltid

Kullgrill: Grill på indirekte varme og medium temperatur

Traeger pelletsgrill: Fyr opp grillen, og sett temperaturen til High når den har tent. La grillen forvarmes i 10 – 15 under lokk.

Arranger kamskjellene på spyd (6-8 pr grillspyd) og grill de 3-5 minutter på hver side.

Ta de av grillen og dryss over hakket vårløk.

Enjoy.

Top