Grillspyd med kamskjell
Til varme sommerkvelder: Gi disse kamskjellene et kjapt bad i marinade, dander de på spyd og server de ”hot of the grill”. De er naturlig søte og perfekt for grillen.
4 – 6 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 5 minutter
Grilltid: 7 minutter
Anbefalt pellets: Hickory
Ingredienser
- 0,5 kg kamskjell
- 1 ss rub for storfe
- Litt hakket vårløk
- Juice og raspet skall fra 2 lime
- ¼ løk 2 ss olivenolje
- 1 jalapeno haket
I en stor bolle bland alle ingrediensene (unntatt vårløk) og ha i kamskjellene. La det marinere i kjøleskap i ca. 1 time.
Grilltid
Kullgrill: Grill på indirekte varme og medium temperatur
Traeger pelletsgrill: Fyr opp grillen, og sett temperaturen til High når den har tent. La grillen forvarmes i 10 – 15 under lokk.
Arranger kamskjellene på spyd (6-8 pr grillspyd) og grill de 3-5 minutter på hver side.
Ta de av grillen og dryss over hakket vårløk.
Enjoy.