Sjokoladefylt succhini-brød på grillen
Kuren for søtsuget, eller en god dessert etter middag. Dette sjokoladefylte zucchini-brødet leverer.
Sjokoladefylt succhini-brød på grillen
6 – 8 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 15 minutter
Grilltid: 45 minutter
Anbefalt pellets: Apple
Ingredienser
- 7 dl hvetemel
- ½ ts. bakepulver
- 1 ts. Salt
- ½ ts. Kanel
- ½ ts. Muskat
- 1 ts. Natron
- 3 egg
- 2,5 dl matolje
- 2 ts. Vaniljeekstrakt
- 4,5 dl raspet squash
- 1,5 plate sjokolade (hakket i biter)
- 1,5 ts appelsinskall (raspet)
Ha egg i en stor bolle og visp godt. Tilsett sukker (lag eggedosis). Rør inn oljen, vaniljessens, squash, sjokoladebitene og appelsinskallet. Sikt i de resterende ingrediensene og mix godt sammen. Smør en stor brødform (ca. 12 x 23 cm) og hell i røren.
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til ca. 160 grader indirekte varme.
Plasser formen på rist midt i grillen og la den ”steke” i 45 min – 1 time. Husk å snu formen etter halve steketiden så brødet blir jevnt stekt. Sjekk med en pinne om brødet er ferdig.
Hvis du synes brødet brunes for fort kan du ha folie over formen. La brødet avkjøles før servering.
Nyt.