Grillet fersken med Honning og bourbon glaze
Fersken er en utmerket dessert etter maten, og med litt glaze og en kjapp runde på grillen blir de søte, møre og full av god smak. En perfekt avslutning på en bedre middag.
Grillet fersken med Honning og bourbon glaze
8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 10 minutter
Grilltid: 5 minutter
Anbefalt pellets(Traeger): Apple
Ingredienser
- 6 fersken
- 0,5 dl honning
- 3 SS Bourbon
- 2 SS Smør Vispet krem
Slik lager du denne desserten på grillen
Fyr opp grillen og få temperaturen opp til medium varme (ca. 200 grader)
* På Traeger-grill: Start opp grillen på SMOKE åpent lokk til den tenner.
Sett Pro Controller på HIGH og la grillen forvarmes med lokk igjen i 10 – 15 minutter.
Lag glaze: Bland honning, bourbon og smør i en kjele og varm på ovnen til alt er smeltet og blandet sammen. Del ferskenene i 2, fjern stenene, og Glazer alle sider av frukten med glazen.
Plasser ferskenene på grillen med flatsiden ned og grill de i ca. 5 minutter.
Servers med en gang toppet med fersk pisket krem.
Enjoy.