Smoked Coleslaw
Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat og BBQ, og smaker enda bedre bedre hvis du gir den 30 min. med «smoke» først. Her er oppskriften.
Smoked Coleslaw
Coleslaw er perfekt tilbehør til grillmat og BBQ, og smaker enda bedre bedre hvis du gir den 30 min. med «smoke» først. Her er oppskriften.
8 – 12 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: under 40 min.
Ingredienser
- 1 Rødkål
- 1 Hodekål
- 2-3 gulerøtter skjært i strimler
- 2-3 dl. majones
- 0,3 dl. Hvitvins eddik
- 1 klype sellerikrydder
- 1 ts. sukker
- 2 vårløk
- Salt og pepper
Anbefalt pellets: Pecan eller Apple
Slik lager du «smoked» coleslaw
Kutt opp hodekål og rødkål og gulerøtter og fordel på et brett. Dette skal røykes i ca. 30 minutter før du lager coleslaw.
På Traeger setter du temperaturen til ca. 80 grader (bruk supersmoke om du har det). På andre griller kan du bruke A-Maze-N tubesmoker eller røykspon for røykaroma.
Etter 30 minutter tar du brettet ut av grillen, heller kålen og gulrøttene i en stor bolle, som du setter kaldt. Mens dette avkjøles lager du dressingen.
Dressing: Bland, majones, hvitvinseddik, sellerikrydder og sukker. Smak til med salt og pepper. Når kålen/gulerøttene er avkjølt. Heller du over dressingen og blander godt. Dryss over hakket vårløk.
Perfekt tilbehør til ribs, pulled pork og annet BBQ Snadder