California Club Chicken
Grillet kylling med litt ”California Dreaming”. Juicy, gode og badet i ost. Den er lekker!
California Club Chicken
2 – 4 porsjoner
Vanskelighetsgrad: Lett
Forberedelse: 1 time
Grilltid: 35 minutter
Anbefalt pellets: Hickory
Ingredienser
- 4 stk. kyllingbryst (u. skinn og ben)
- 8 strimler bacon
- 4 ss. lime juice
- 4 ss. olivenolje
- 4 ts. spisskummen
- Salt og pepper (etter smak)
- 2 avocado (skrellet og delt i tynne skiver)
- 8 skiver sveitserost
- 4 ss. Salsa-saus
Slik lager du California Club Chicken på grillen:
Bank kyllingbrystene til ca. 1 cm tykkelse. Smør inn begge sider med olivenolje og dryss over spisskummen, salt og pepper. La det filetene hvile ca. 1 time så krydderet og oljen får trukket godt inn.
Imens fyrer du opp grillen.
Kullgrill: Indirekte varme og medium lav temperatur (ca. 200 – 250 grader)
Traeger-grill: Fyr opp grillen og sett Pro Controlleren til HIGH når grillen har tent. La grillen forvarme seg med lokke nede i ca. 10 minutter.
Svi først raskt baconskivene på grillen. De skal være ”stekt” men ikke sprø. Imens heller du 4 ss. Limejuice over filetene (begge sider). Legg filetene på grillristen og grill med lokket nede i 8 minutter.
Snu de og la de grill i noen minutter til. Sjekk med et termometer. De er ferdige når kjernetemperaturen er ca. 73,5 grader. Ta kyllingfiletene av grillen og legg på hver: 2 strimler med bacon, en skive avocado og topp med 1 skive sveitserost.
Legg de tilbake på grillen og la de ligge et par minutter til osten er smeltet.
Server på tellerken med salsa som tilbehør.
Dig in!