Grillede rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker egner seg godt til grilling, og er perfekt tilbehør til både lam og storfe. Enkelt er det også.
Grillede rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker egner seg godt til grilling, og er perfekt tilbehør til både lam og storfe. Enkelt er det også.
Vanskelighetsgrad: Lett
Tid: 30 min.
Ingredienser
- Forskjellige rotgrønnsaker:
Gulertøtter
Persillerot
Pastinak
.. - Løk / rødløk
- Olivenolje
- Salt og pepper
Anbefalt pellets: Pecan
Slik griller du rotgrønnsaker
Rotgrønnsaker er kjempelett å lage og kan gjerne tilberedes sammen med maten som grilles.
Start med å skrelle og dele opp grønnsakene i passe store biter. Løken kan gjerne skjæres i båter. Bland de i olivenolje og krydre med salt og pepper. Ha gjerne i litt honning sammen med oljen for sødme.
Ha grønnsakene på et brett e.l. og sett på grillristen. Grill under lokk til grønnsakene er varme og myke, men fortsatt litt «crispy». (Beregn ca. 30 min ved grilling på 200 grader indirekte varme).
Server rykende hot som «side dish» eller som sunt og godt snacks.