Forside /  Kanelboller på grillen

Kanelboller på grillen

4. oktober er kanelbollens dag, og vi har fått hjelp fra vår gode venn og «Pitmaster», Cathrine (@eventyrstien.no), som skal vise oss hvordan man kan lage en skikkelig god kanelsnurrkake på grillen.

Kanelboller på grillen 

4. oktober er kanelbollens dag, og vi har fått hjelp fra vår gode venn og «Pitmaster», Cathrine (@eventyrstien.no), som skal vise oss hvordan man kan lage en skikkelig god kanelsnurrkake på grillen.

 
> Se video av fremgangsmåten her Kanelboller på grillen m. Eventyrstien - YouTube 

10 – 12 boller 

Vanskelighetsgrad: Medium 

Tid: – 

Ingredienser 

  • 450 g. Hvetemel 
  • 75 g. Sukker 
  • 1/2 pakke Fersk gjær (eller 1/2 pakke tørrgjær) 
  • 2 klyper Salt 
  • 2.5 dl. Helmelk 
  • 1 Egg 
  • 75 g. Romtemperert smør i terninger 
  • 50 g. smør til pensling 

Anbefalt pellets:Pecan 

Slik lager du kanelsnurrkake 

Ta en kjøkkenmaskinbolle og ha oppi salt, mel og sukker. Ha oppi gjæren til sist. Vent med å blande sammen til du skal ha oppi egg og melken. 
*Tips: Gjær og salt bør ikke komme i kontakt før deigen eltes, da det kan ødelegge gjærens egenskaper. 

 

 

Produkter

Top