Forside /  Kylling på ølboks – BEERCAN Chicken

Kylling på ølboks – BEERCAN Chicken

Bland to av dine favoritter og få en kylling som er så saftig og mør. Mmm… Vi lager klassisk Beercan Chicken.

Kylling på ølboks – BEERCAN Chicken 

4 – 6 porsjoner 
Vanskelighetsgrad: Lett 

Forberedelse: 5 minutter 
Grilltid: 1 time 

Anbefalt pellets:Hickory  

Ingredienser 

  • 1 tint kylling på over 1 kg helst 1.3 kg 
  • 1 boks av ditt favorittøl 
  • Olivenolje 
  • BBQ-rub for kylling 
    (Bruk gjerne din egen oppskrift) 

Slik lager du BEERCAN chicken på grillen 

Gni kyllingen godt inn med olivenolje og krydre den på alle sider meg BBQ-rub. Åpne ølboksen og tøm ut (eller drikk opp) 1/3. Ta tak i beina på kyllingen og skli den forsiktig over ølboksen. 

Fyr opp Traegern* eller kullgrillen og få temperaturen opp til over 200 grader (indirekte varme) .Traeger setter du bare Pro Controllern til High og lar grillen forvarmes (lokk nede) i 10 – 15 minutter. 

Sett ”ølboks-kyllingen” på grillristen og lukk lokket. Grilltiden er ca. 60 minutter. Sjekk temperaturen på kyllingen med et grilltermometer. Indre temperatur skal være på ca. 71,5 grader når den er ferdig. 

Serveres med salat og annet godt tilbehør. 

TIL GRILLING AV FUGL ANBEFALER VI 

Produkter

Top