Spicy kyllingvinger
Er du som meg liker du kyllingvinger best når de er crispy og litt heit, og her får du en oppskrift som oppfyller begge. Enjoy
Spicy kyllingvinger
Er du som meg liker du kyllingvinger best når de er crispy og litt heit, og her får du en oppskrift som oppfyller begge. Enjoy
Ingredienser:
- Ca 2 kg kyllingvinger
- Marinade
- 1 pakke med italiensk krydder for kylling
- 1,2 dl eplecider-eddikk
- 1,2 dl olje
- 1 dl hot souce
- litt vann
Slik lager du
Krydre med litt hvitløks krydder
Miks marinaden i en skål og hell over i en stor pose sammen med kyllingvingene. Bland godt og la den stå å marinere over natten.
Røyk kyllingvingene på grillen (indirekte varme + røyk) i 30 – 40 min på middels temperatur (Ca. 130 grader),
Pensele vingene med din favorit hot wing saus og svi vingene raskt på høy varme for å få de ekstra crispy ytterst. Server med det tilbehøret du liker best