Dette er et introduksjonskurs til ekte pizzabaking. Vi skal lage langtidshevet deig, lære om ulike mel typer, gluten, gjær, og temperaturer. Vi skal øve oss på å trekke ut pizzadeig for hånd eller med kjevle, laste inn og ut av ovnen, og selvsagt diskutere hvilken pizzaspade som fungerer best for oppgaven.
Toppings, og kreativitet på pizza, fra konvensjonal til uvanlig, the sky is the limit!
Om du har en utendørs pizzaovn, eller om du drømmer om en, om du ønsker å lage pzza i grillen din, eller bare å øke nivå på pizzaen din inne i vanlig ovn, da er dette kurset for deg. I tillegg får du spist deg mett på pizza!
Om du har en Gozney eller skal kjøpe en Gozney, så passer det fint at vi skal vi bruke Gozney og gå gjennom alt om Gozney på dette kurset.
Kurset holdes i The BBQ Shop i Sandvika, Sandviksveien 163. Kursleder Angela Taliaferro. Begrenset antall plasser.
Kr 899,00
Tilgjengelighet
Nettbutikk og Varehus
På lager